BG EN GR

Сухопътен транспорт

СУХОПЪТЕН ТРАНСПОРТ
Решенията, които предлагаме за Сухопътен транспорт:
  • Комплектни товари – комплектни товари – СТМ Груп може да осигури всякакъв брой тежкотоварни композиции от всеки вид за Вашите транспортни нужди. В рамките на 24 часа можем да изпратим във всяка точка на Европа камион за Вашия комплектен товар. Нашите логистици имат опит с доста сериозен стаж зад гърба си, създали са контакти и владеят добри практики. Върху този опит сме изградили мрежа от коректни партньори, което ни дава възможност да извършваме автомобилен транспорт с фиксирани цени и кратко транзитно време.
  • Частични товари. – Стратегическите ни партньорства, с внимателно подбрани международни превозвачи, притежаващи всички видове необходими разрешителни и лицензи, формират цялостната групажна мрежа, която непрекъснато се развива.  Ежедневни отпътувания и гарантиран капацитет на Вашите пратки по всяка релация в Европа, които осигуряват по-бързи и сигурни доставки.
  • Извън-габаритни товари. – Огромният ни опит и познания в областта на сложната материя на извън-габаритните товари ни позволяват да предоставяме сигурни, иновативни и индивидуални транспортни решения за всички възможни размери и маршрути, които гарантират качествено изпълнение на услугата.
  • Експресни доставки.   – В модерния свят времето е важен икономически фактор, за това може да разчитате на нас, че ще се справим с професионалните и лични срокове за изпълнение на транспорта. Гарантирано вдигане на пратка в рамките на няколко часа със следващ разтоварен адрес желаният от Вас. Фиксирана дата на вдигане / доставка. Нашият твърд ангажимент да натоварим и разтоварим пратка в точно избран от Вас момент ще донесе огромна добавена стойност за Вашите клиенти  и верига на доставки.
  • Превоз на опасни стоки – Специално създаденият ни отдел от експерти по опасни товари ще Ви даде оптималния вариант за транспорт според Вашите специфични нужди и потребности. При работа с опасни стоки приоритет е сигурността. Стриктно се спазват изчерпателните инструкции, за да се предотвратят инциденти и неправилно боравене със стоката. Превозните средства са оборудвани според изискванията на европейските общностни стандарти.
  • Превоз на стоки под температурен режим – Една от деликатните транспортни дейности  е в Спогодба за международен превоз на бързоразвалящи се хранително стоки и специалните транспортни средства, предназначени за тези превози. Ние гарантираме осигуряване на бърз превоз и гарантиран капацитет за Вашите температурно-сензитивни стоки, при стриктни правила по време на целия превоз.